Nu börjar d klia i fingrarna..

Nu känns det som att det är dags att börja med ngt pyssel igen..idag pysslade jag ett födelsedagskort åt min mamma..men d e inte riktigt klart ännu..lite som ska limmas på det..
Och sen så e ja sugen på att sy någonting..så nu har tidningar o böcker vad ja hittar ¨kt fram för att hitta ngt passligt...d e evigheter sen ja sydde ngt sist men kul e d..ja ha länge tänkt att sy d ena o andra..men d har funnits en massa annat som ja gjort först..så nu får vi se..

Kommentarer
Postat av: Linda

D e så roligt att sy så ja bara funderar ut nytt. Sen bara få d gjort e en annan sak, man har en bild i skallen. Men att få d att se ut för nått i verkligheten e ju en annan 5:a :-D

2011-01-11 @ 16:31:34
URL: http://lillstinaspyssel.blogg.se/
Postat av: Em

Jo visst e d kul!Men som sagt d e länge sen..o ja ha tänkt sy länge..har en massa tyger att använda upp..satt o titta genom lite burda-tidningar o hittade en massa grejer som sku va kul..d värsta att de va på finska..meen..nog ska man väl knåpa ihop det..man har ju sytt förut plus att d finns dator om man absolut int fattar..problemet e bara att välja vad man ska börja med..

2011-01-11 @ 19:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0