Rutig kjol med volang strlk 98



Ja rubriken talar väl för sig själv men jag måste nog säga att den ser mycket snyggare ut IRL än på fotot!

Grön kjol m spets strlk 110



Kjol i grönt ganska tjockt tyg med spets nedtill. Strlk 110

Lila kjol m spets strlk 116



Kjol i ganska tjockt lila tyg med spets nedtill..

Om ni vill beställa ngt eller köpa ngt av det som redan finns på bloggen..

Jag bor på Åland tillsammans med min familj.
När man är hemma med barn är inkomsterna inte så stora!
Ni som been there, done that vet ju hur det är! :-)

Jag älskar att hålla på och pyssla med olika grejer så mycket tiden tillåter...så varför inte slå två flugor i en smäll och tjäna lite extra pengar samtidigt?!
Har varit på många marknader o.dyl. och sålt mina hantverk.

Jag gillar även att göra tårtor.
Gräddtårtor, smörgåstårtor, princesstårtor, marängtårtor m.m. You name it I'll do it!
Även annan bakning och matlagning ligger varmt om hjärtat..
varmt välkomna och håll till godo!




Något som faller dig i smaken?

Är det något som faller er i smaken går det bra att ta kontakt med mig via min mail.

[email protected]

Beställningar mottages med tacksamhet eller om ni vill köpa ngt som redan finns upplagt på bloggen..!


Gårdagens födelsedagskort..

   
(framsidan)                      (insidan)

Min mamma fyller 70år nu i januari...hon tycker om rosor o sånt..

Nu börjar d klia i fingrarna..

Nu känns det som att det är dags att börja med ngt pyssel igen..idag pysslade jag ett födelsedagskort åt min mamma..men d e inte riktigt klart ännu..lite som ska limmas på det..
Och sen så e ja sugen på att sy någonting..så nu har tidningar o böcker vad ja hittar ¨kt fram för att hitta ngt passligt...d e evigheter sen ja sydde ngt sist men kul e d..ja ha länge tänkt att sy d ena o andra..men d har funnits en massa annat som ja gjort först..så nu får vi se..

Julens dessert..

 
Vitchoklad kladdkaka med jordgubbspannacotta och sen jordgubbsgelé,dekorerad med smält vitchoklad.

 

Mjölkchoklad kladdkaka med jordgubbspannacotta,jordgubbsgelé,dekorerad med vitchoklad.

Helt ok båda men skulle ja göra d igen så skulle jag ha tunnare botten och om möjligt (beroende på ev allergier) skulle jag använda mörk choklad i kladdkakan för det ger mest smak. Dessutom så gör sig nog kladdkaka bäst när den är rumstempererad eller ljummen..
Pannacottan var god kunde kanske varit tjockare lager av den istället (på bilden ser den tjockare ut än vad den e..eftersom det är bredare runt kanten)

RSS 2.0